Jump to content

Álomotthon - Matthew Perry malibuli villája

2015. 02. 13. 20:24

A Jóbarátok sztárja, a Chandlert alakító Matthew Perry 2005-ben vette ezt a csodás malibuli álomvillát, mely a településen található menő otthonokhoz hasonlóan szintén a meredek sziklafalra épült, közvetlenül a tengerparton. Perry néhány napja adta el ezt a csodás otthont, magunk sem értjük, miért.

Igaz, nem járt vele rosszul, hiszen míg 10 évvel ezelőtt 6,5 millió dollárért vásárolta, most 10,65 millió dollárért adta el, igaz, az eredetileg meghirdetett 13,5 milliós árból engednie kellett.

A csodás és modern vonalú malibui villa szinte minden pontjáról fantasztikus kilátás nyílik a Csendes-óceánra, miközben a keskeny telekre épült házhoz még egy keskeny medence is épült pazar napozóteraszokkal.

Az épület óceánra néző homlokzata csupa elhúzható üvegfalból épült, így jó idő esetén - és Kaliforniában mikor nincs jó idő? - összenyitható a belső terekkel. A modern és elegáns stílusban berendezett épületben meditációs szoba, házimozi, tengerre néző fürdőszoba, és a legmodernebb eszközökkel felszerelt konyha is található.

(Fotók: partnerstrust)