Jump to content

Gyerekszoba felújítás: Változtasd mágnessé a falat

2015. 06. 23. 08:31

Nincs elég nagy tere gyermekeidnek? Kicsi a szobájuk, de azt szeretnéd, hogy a lehetőségeik határtalanok legyenek? Szerezz be egy mágnesfalat és kinyílik a kicsik előtt a világ!

A mágnesfal egy mágnesezhető struktúraglett, ami öt százalékos hígításban, kitűnően terülő, erősen mágnesezhető díszítő festékké válik, így remekül rögzíthetünk rá dekorációs elemeket, mágnestapétát, fóliát, rögzítő mágneseket, kisebb-nagyobb tárgyakat, vagy mozgathatunk rajta mágneses szerkezetet.

Latex bázisú festékkel bármilyen színre festhető, táblafestékkel kezelve krétázhatóvá válik, kiváló repedésgátló hatású. Díszítő szerszámokkal különböző struktúrájú felületek képezhetők, ami a lakberendezésben, formatervezésben kap fontos szerepet.

Fejlesztés, tesztelés alatt áll az ollóval vágható öntapadós mágnestapéta, ami hasonló jó tulajdonságokkal bír, viszont a felhasználok részére lényegesen egyszerűbb kivitelezést tesz lehetővé, mivel nem kell glettelni, nincs száradási idő, így felragasztás után azonnal használható.

Egyre népszerűbb a mágnesfal a gyerekszobákban is, hiszen az eddig csak dekorációs célokra használt felület egyszeriben egy új játszótér lehet a kicsiknek: rá lehet festeni, rajzolni, krétázni, rajzokat kifüggeszteni, vagy akár mágneses játékokkal, autókkal, betűkkel játszani rajta.



(Fotók: yacineaziz)