Jump to content

Szappan vagy kristály?

2017. 06. 07. 19:05

Amerikát , Nyugat-Európát és a Közel-Keletet már meghódította a valódi kristály ihlette a kristályszappan! Vajon miben rejlik a különlegessége?

A történet 15 évvel ezelőtt kezdődött amikor egy Todd nevű művésznek rendkívüli gondolata támadt. A hideg téli reggelen a zuhany alatt sok apró szappandarabot szorongatott a kezében és a különféle színű szappandarabkák együttese megihlette a kristályszappan műalkotások ötletét. A kreatív művészelme és 7 év fejlesztés eredménye az aromás gyógynövényekben , illóolajokban és egyéb magas minőségű összetevőkben gazdag kristályszappanok megalkotása.

A szappan a bőrre gyakorolt jótékony hatásán túl minden alkalommal emlékezteti használóját a természet felülmúlhatatlan szépségére. A kristályszappan egyedi kézi szappankristály. A kristályszappanok mindegyike kézzel készített , így minden darab egyedi , akár egy valódi kristály , nincs kettő teljesen egyforma köztük. A szappan elkészítéséhez majd 180 lépés szükségeltetik , vágása és formába öntése is kézzel történik. Ez megmagyarázza , hogy a szappan csomagoláson megadott 170 gramm súlya a valóságban 170 és 200 gramm közt változik az egyedi darabtól függően. A márványos hatások , a kristályokkal azonos színek és visszatükröződések végighatnak a kézzel készített művészi szappan minden részletében , akár a természet formálta valódi kristályköveken. Minden kristályszappan típusonként különböző ellenállhatatlan egyedi illattal rendelkezik , némelyik szappan gyümölcsösebb , némelyik szappan virágosabb illattal.
A kristályszappanok fügetlen laboratóriumok által teszteltek és érzékeny bőrre is alkalmazhatóak.

A felhasznált összetevők a legjobb minőségű alapanyagok köréből kerültek kiválasztásra , a termékek biológiailag lebomlóak , állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak és állatokon végzett kísérletektől mentesek.

 

(Forrás: hazesotthon.hu l Kép: pixabay.com)