Jump to content

Otthon, édes otthon: így készülj fel, ha randid lesz!

2017. 08. 16. 19:05

Az Elittárs egy friss kutatása azt vizsgálta, hogy milyennek kell lennie egy lakásnak ahhoz, hogy vonzó legyen a lakója az odalátogatónak. Kiderült, mit tartanak vonzónak és mit zavarónak az egyedülállók, mi a különbség a nők és a férfiak, a fővárosban, más városokban illetve faluban élők véleménye között.

A felmérésből kiderült, hogy a nők 77 százaléka, a férfiaknak pedig 83 százaléka számít arra, hogy a randi során partnerüknek megmutatják a lakásukat, ezért nem csak saját maguk készülődnek egy találkozó előtt, hanem gondosan ügyelnek arra is, hogy a lakásuk is készen legyen egy látogató fogadására. Legfontosabb a tisztaság: az egyedülállók fele rak rendet és takarít ki alaposan egy randevú előtt, a férfiak inkább a fürdőszoba ragyogására ügyelnek, míg a nők szívesen sütnek valamit, hogy a lakásba lépve jó illat legyen és legyen mit falatozni. Friss virágra, mint a lakás díszítőelemére azonban több férfi gondol.

Összepakolna és kitakarítana? Ezekre figyeljen!

A lakás megmutatja, hogy ki is a lakója valójában, ezért is szokás vendégek érkezése előtt kitakarítani és rendet is rakni. A piszkos lakás vagy a rendetlenség azt sugallhatja, hogy nem törődünk azzal, hogy a vendég kellemesen érezze magát, így talán úgy is dönthet, hogy nem találkozik veled többet.

Figyelj azonban arra, hogy a rendrakással ne tüntesd el a teljes személyiséged a lakásból. Pakolj el néhány kínos elemet, ha muszáj, azonban semmi szükség a lakás átrendezésére vagy a könyvespolcok feltöltésére. Ne próbálj meg teljesen a másik fél ízlésének megfelelően berendezkedni, hiszen nem véletlenül randevúzik veled az a bizonyos férfi vagy nő: rád kíváncsi, a te ízlésére, a te könyveidre, személyes tárgyaidra és szokásaidra. Az otthonod megmutatja a személyiséged, legyél büszke rá!

 

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: pixabay.com)