Jump to content

Mikor lesz már Black Friday?

2017. 10. 09. 14:01

Beköszöntött az ősz, és nemsokára itt a tél is, a hideg mellett pedig elérkezik az ajándékvásárlás időszaka. Az őszi kuponnapok után sokat kell várnunk a következő nagyobb akciós láz, a Black Friday, avagy fekete péntek eljövetelére. De mikor is van a Black Friday, meddig kell várnunk, ha az év legjobb ajánlatait szeretnénk kihasználni?

A Black Friday 2017-ben november 24-ére esik. Az akció az Amerikai Egyesült Államokból ered, ahol hagyományosan a Hálaadás napjának másnapján rendezik, hatalmas akciókkal indítva a karácsonyi bevásárlási időszakot. Itthon is egyre több bolt csatlakozik a kezdeményezéshez, ennek köszönhetően pedig hazánkban is évről-évre egyre nagyobb érdeklődés övezi.

Ha nem bírod a várakozást, van egy jó hírünk: a Black Friday hatalmas sikere miatt ma már külön fogalommá vált, így több bolt is meghirdet már novembert megelőzően is Black Friday akciókat. Hogy ne kelljen sok időt eltöltened azzal, hogy egyesével böngészed végig az akciózó kereskedőket, segítségedre lehetnek olyan akciógyűjtő oldalak, amik a legjobb ajánlatokat szemlézik és gyűjtik ki, mint például a HelloBlackFriday.hu.

(Forrás: szerkesztőség)