Jump to content

Nyári fények - 2.

2014. 08. 10. 16:13

Ki ne imádná a meleg nyáresti kertipartikat, kiülős-borozgatós estéket, vagy csak egyszerűen minden este a szabadban élvezni a kellemes időjárást? Mindez még romantikusabb, ha egyszerű, de szép fényekkel varázsolunk megismételhetetlen nyáresti hangulatot kertünkbe vagy a teraszunkra. Most a karácsonyi égősor lehetőségeit járjuk körül.

Ne féljünk előszedni a karácsonyi égősorokat, hiszen számtalan módon felhasználhatjuk melegebb időben is.

Különleges hangulatú lehet kertünk, ha a karácsonyi égősort - egy vagy akár több sorban - egyszerűen függőleges lóghatjuk legfelé egy magasabb fáról. Ehhez kell némi segítség is, főleg ha nagyon magasra akarunk felmászni, de az eredmény megéri!

Az is elég, ha egyszerűen egy fára, vagy a teraszkorlátra húzzuk fel. De bonyolíthatjuk is a helyzetet: tömködjünk néhány égőt egy üres sörösüvegre, majd hagyjunk valamennyi "összekötőt" szabadon, aztán jöhet a következő sörösüveg. Különleges és egyedi, földön használható fénysort kreálhatunk így.



Esetleg keressünk egy üres, felakasztható virágtartó kosarat, melybe szabálytalanul aggassuk bele az égősort egy kócos boglyát kialakítva, és máris kész az egyedi kerti lámpánk!