Jump to content

Zseniális motortárolás helyszűkében lévő garázsokba

2016. 09. 29. 13:40

Bosszantó tud lenni, ha a garázs olyan szűk, hogy optimális esetben csak az autóval merőlegesen férne be a moci, viszont úgy beparkolni a kétkerekűvel fizikai képtelenség volna. Többek közt erre a helyzetre kínál megoldást a korszakalkotó gurulós motortároló.

A kisméretű garázsok megváltója a szerkezet, amivel a kétszáz kilogrammos nagymotorok olyan könnyen és sokféle szögben tologathatóvá válnak, akár a biciklik. A gurulós motortároló akár házilag is elkészíthető a műszaki és barkács affinitással rendelkező egyének számára.

A tárolóegység négy keréken forog, és széles támasztó résszel rendelkezik, hogy bármilyen típusú motor (chopper, gyorsasági, cross, túra, stb.) kényelmesen elférjen rajta. A kerekek nagyban megkönnyítik a tárolást és parkolást, hiszen elég csak rágurulni, és minden hajmeresztő manőver nélkül oda tolhatjuk a gépet, ahol éppen van hely.

Alább képeken, és videón is megtekinthető az ötletes szerkezet. Egyébként e-bayról, amazonról rendelkező, mert nálunk sajnos még nem lehet kapni. Persze ha az ember elkészíti magának, akkor tízezreket spórolhat. Videó ide kattintva érhető el!

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!

 

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: pixabay.com)