Az óriási érdeklődésre tekintettel 2,6 milliárd forintra emeli a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a háztartási nagygépek energia-megtakarítást eredményező cseréjére meghirdetett alprogram eredetileg 600 millió forintos keretösszegét.
Az ünnepi vásárlás során is érdemes átgondoltan dönteni a fogyasztási hitelek felvételéről. Az egyes hiteltípusok – hitelkártya, személyi kölcsön, áruhitel, zálogkölcsön, folyószámlahitel – eltérő jellemzői miatt fontos a szerződések előzetes
Egyre tudatosabbak a magyar vásárlók: a hírleveleken, közösségi médián és ár-összehasonlító oldalakon keresztül figyelik az akciókat, és naprakész információkkal rendelkeznek arról, mikor érdemes vásárolni. Az e-kereskedők várakozása szerint december első
Sörbiciklik ide – hangos romkocsmák oda, a pesti bulinegyed lakásárai kitartóan araszolnak fölfelé. A főváros VII. kerületének belső részén nem torpant meg az ingatlanpiaci kereslet, annak ellenére sem, hogy az
A 2017-2019-es időszak a gazdasági növekedés és az építési piac bővülése szempontjából is kivételesen jó időszak lesz, ugyanis ebben a három évben a magyar GDP 10 százalékkal, az építőipar volumene
A szuperkamerás okostelefonoknak köszönhetően ma már bárhol, bármikor elkaphatjuk és megörökíthetjük a tökéletes pillanatot. Ami gyakran aztán hónapokat vagy éveket vár arra, hogy újra rábukkanjunk a több száz másik, emlékezetes
Az internetes karácsonyi ajándékvásárlás kiemelt időszak az online bűnözőknek. A magyar webshopok tavaly a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom több mint 5 százalékát, azaz 427 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak le ebben
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) a Magyar Nemzeti Bankkal (MNB) közreműködve, a piaci szereplőkkel egyeztetve, három új jelzáloglevél-indexet hozott létre: egy teljes megtérülési indexet, és két hozamindexet, egy hároméves és egy
A technológia, amely számos újítást hozott az ételkészítésben, megérdemli, hogy mindenki ismerje. Lássuk, mi fán terem.
Az ételkészítés egy új dimenziójáról rántjuk most le a leplet, egész pontosan arról, hogy miként változtat az étel kalóriatartalmán és egészségügyi besorolásán az elkészítés, és bizonyos konyhai eszközök.
Az ételkészítés egy új dimenziójáról rántjuk most le a leplet, egész pontosan arról, hogy miként változtat az étel kalóriatartalmán és egészségügyi besorolásán az elkészítés, és bizonyos konyhai eszközök.
Az alapanyagok önmagukban nem hizlalók, legalábbi általánosságban. Ellenben a nem megfelelő technológiával elképesztően zsírossá és egészségtelenné tudjuk tenni őket. De, hogyan lesz a régiből új?