Jump to content

Ez történik, ha tévés kezébe kerül egy lombfúvó

2017. 10. 02. 08:00

McMenemy Márk, a STIHL nagykövete mélyvízbe dobta a kertészeti eszközöket gyártó cég akkumulátoros lombfúvóját. A fővárosi tömegközlekedésben tesztelte, miként reagálnak az utasok a rendhagyó klímára.

Azt eddig is tudhattuk, hogy profi és hobbikertészek kezében egyaránt jól mutatnak a STIHL eszközei, most azonban arra is fény derült, mennyire multifunkcionálisak, ha némi kreativitás és humor társul hozzájuk. McMenemy Márk népszerű televíziós műsorvezető a kertészeti gépeket gyártó vállalat nagyköveteként még a nyári kánikulában vetette be a STIHL lombfúvóját, hogy a fővárosi tömegközlekedési eszközökön zötykölődő tikkadt utasok számára hozzon egy kis hűsítő fuvallatot. Lássuk, miként fogadták a budapestiek a nem mindennapi klímát!

Te is kedvet kaptál ahhoz, hogy rendhagyó módon használd a STIHL akkus lombfúvóját? Egy jó szelfihez nem kell más, csak te és egy igaz kihívás. Fotózd le magad, amikor jól jönne egy STIHL gép ereje, töltsd fel a képet a STIHL Facebook-oldalára, és nyerj! Van néhány tippünk a számodra, mivel maxold ki a kerti mókát.

1. Ha a fűnyírást követően Te is utálod a mindent befogó fűmaradványokat kiszedni a fűnyíró kosarából, akkor a STIHL lombfúvója lesz az új legjobb barátod, ami nagy teljesítményének köszönhetően szabályosan kisöpör minden nyesedéket.

2. Már javában hullanak a fák lombjai, mi pedig gyakorlatilag egy hónapig mást sem csinálnunk, csak avart seperünk és zsákolunk, a tél beköszöntével pedig előkapjuk a hólapátot, és a friss havat kíséreljük meg vele újra és újra eltüntetni. Tesszük ezt akkor, ha nincs a birtokunkban egy STIHL lombfúvó. Ha viszont előrelátóak voltunk, és beszereztünk egyet, akkor pofonegyszerűvé válik minden kellemetlennek hitt őszi-téli munka. Az avart és a kisebb gallyakat könnyedén egy kupacba tudjuk terelni, télen pedig pillanatok alatt eltüntethetjük a friss havat a járdáról vagy a kocsinkról.

3. Nincs az a hölgy, aki ne képzelte volna már el, amint csodás ruhában, tökéletes sminkben és hajban Brad Pitt oldalán végigvonul a vörös szőnyegen, miközben minden szem rászegeződik. A STIHL lombfúvójával akár Marilyn Monroe-nak is érezheted magad. Lebbentsd fel vele a szoknyádat, és örökítsd meg a legendás színésznő ikonikus pillanatát, melyet a világon mindenhol ismernek!

 

A STIHL a szorult helyzetről készült szelfit feltöltők között egy beépített akkumulátoros STIHL HSA 45 sövénynyírót sorsol ki, a legeredetibb kép készítője pedig egy beépített akkus STIHL BGA 45 lomfúvót nyer. A részletekért látogass el a STIHL Facebook-oldalára!

www.stihl.hu

(Forrás: Szerkesztőség)