Jump to content

A férfi, aki életét az idős kutyáknak szentelte

2016. 03. 23. 16:01

Az Angliában élő Steve Greig kezdeményezése példaértékű. A férfi 10 idős négylábúnak ad otthont, mert úgy döntött, kutya öregek otthonát alapít.

A üdvözítő kezdeményezés egy szomorú tragédia, a férfi kutyájának halálát követőn fogalmazódott meg Steveben. A férfi úgy döntött létrehoz saját házában egy mini öregek otthonát, de nem akárkiknek, hanem olyan ebeknek, akiknek esélyük sem lenne koruk miatt az örökbefogadásra.

A férfi hamar megtalálta hűséges társait a közeli menhelyen, ahonnan azt a tíz kutyát hozta el, akikre a biztos halál várt volna kennelek falai között. Mindennapjaikba az Instagrammon át kaphatnak betekintést az érdeklődők, akik már 478 ezren vannak.

Steve Greig életét és otthonát is az állatokhoz igazította, ugyanis a kutyákon kívül még egy malaca és nyula is van. „Egy átlagos napon 5-kor kelek, és reggelit adok az összes állatnak, a kutyák a koruk miatt persze tíz különböző diétán vannak”- mondta mosolyogva a gazda a boredpanda.com-nak. A reggelit a gyógyszerek majd a séta követi. „Boldog vagyok, hogy ezek a csodás állatok, végre szerető otthonra leletek és boldogok”- fejezte be Steve.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
(Kép: buzzfil.net)