Jump to content

Egy négyzetméter egy millió: jövőre új luxuslakások érkeznek a Duna-partra

2016. 11. 11. 17:05

Marina Part pazar lakásai a duna-parti kilátással és az amerikai életszínvonalat idéző összképével jövőre még további 48 új luxus apartmannal bővül.

A XIII. kerületben található lakóépületeknek megkérték az árát már az első háztulajdonosoktól is, de a leendő tulajoknak mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, mert a lakások átlagos négyzetméterára 1 millió forint. De úgy tűnik az ár nem szab határt a fészekre vágyóknak, ugyanis a tervezett lakások közül szinte mindegyik már elkelt.

Az új projekt és egyben a lakópark a Marina Bay nevet kapta, aminek építése a két szomszédos, szintén öbölparti telken folytatódik tovább, és már jövő nyáron megkezdődhet a beruházás következő üteme. A következő két - egyenként átlagosan 35 lakásos - épületben szintén kizárólag nagy teraszos, dunai örökpanorámás luxuslakások lesznek. A Marina Port mögött álló cég a az Autóker Holding jövőre e a vidéket is meghódítaná, mert a 2017. évi kezdéssel egy exkluzív 50 lakásos ingatlanfejlesztés Balatonlellén is, közvetlenül a Balaton partján.

De nem csak a Marina Porttal büszkélkedhet a cég, hanem a Gozsdu-udvar, a Szinyei Merse Ház, a Cézár Ház, a Kleopátra Ház, a Római Kert, a Heléna Ház, a Király Udvar vagy a Léda Ház - is a fejlesztőhöz köthető.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: ingatlanjegyzek.hu)