Jump to content

A hátizsák, ami sosem merül le

2017. 09. 12. 09:05

Az állandó áramhiány közepette, mintegy csillogó sarkcsillag bukkant fel a piacon a Moovy Bag névre keresztelt hátizsák, ami maga a hátra vehető kifogyhatatlan áramforrás.

Annyi elektromos kütyüvel vagyunk körülvéve nap mint nap, hogy szinte észre sem vesszük, hogy elektromos áram vagy teljesen feltöltött akksi nélkül ki sem lépünk a lakásból. Ha pedig mégis elkövetjük eme tettet, és menet közben lemerül a telefon, vagy laptop, szinte bekövetkezik a világvége, főleg ha egy fontos megbeszélés közepén száll el a készülék.

Moovy Bag

A Moovy Bag névre keresztelt hátizsák kettő az egyben: tökéletes tárolást biztosít az elektronikai eszközöknek, miközben fel is tölti őket.

A táska különlegességét az adja, hogy napelempanelek vannak beleintegrálva, így gyakorlatilag 0-24-es töltést képes biztosítani. A létező összes szabványbemenetnek megfelelő csatlakoztató megtalálható benne, valamint gyorstöltő funkcióval is el vannak látva.

Elég csak a táskába helyezni az adott eszközt, mert az automatikusan felismeri és ha szükséges, feltölti az eszközt. Ezen kívül hőálló, végi az eszközt a túltöltéstől, és 100 százalékban természetbarát anyagokból és módon működik.

A projektre a feltalálók jelent a Kickstarteren gyűjtenek pénzt, és jelenleg több mint 100 000 euró gyűlt össze a fejlesztésre, gyártásra, egyszóval a kivitelezésre. Vásárolnál? Már lassan megteheted!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: boredpanda.com)