Jump to content

Ötletek szabadtéri terek dekorálásához

2015. 05. 03. 12:49

Most, hogy végre jó idő van, irány a szabad! Van kerted vagy teraszod? Dekoráld, tedd otthonossá, hogy minél több időt tölthess kinn!

1. Monokróm egyszerűség
Letisztult, elegáns teraszt vagy kertet szeretnél? Hagyd, hogy a zöld növények és virágok élénksége legyen az úr, a kerti bútorok esetében viszont válasz egyszerű és egyszínű darabokat: fekete, fehér vagy fa, ezek a legkedveltebb kerti bútor színek.

2. Trópusi hangulat
Ha trópusi hangulatot szeretnél elérni, használj élénk színeket, nagy mintákat és természetes anyagokat. Pamut, vászon, türkiz, piros, narancs. Válassz mediterrán növényeket, kaktuszokat és pálma napernyőt.

3. Természetes miliő
Kavicsok, kövek, sziklakert, napernyő, asztal és székek, meg egy saját építésű tűzrakóhely, és máris megvan a tökéletes hangulat a nyáresti kerti partokhoz!

4. Kerti konyhasarok
Ha imádod a nyári sütögetéseket, és a szabad ég alatt való étkezéseket és van rá módod, alakíts ki egy kis konyhasarkot kertedben vagy teraszodon. Egy kültéri grillező, sütő, konyhafelszerelések, és egy hangulatos étkezőasztal székekkel - álomszerű!

5. Lounge terasz
Ha szeretsz ejtőzni a meleg nyári estéken, és van fedett teraszod vagy lugasod, esetleg fedhető kertrészed, alakíts ki egy kényelmes pihenőrészt kerti szófával, plédekkel, puha párnákkal, esetleg szőnyeggel.

(Fotó: artdecorationdesign)