Jump to content

Szabadtéri étkező megfizethető módon

2015. 06. 09. 10:58

Most, hogy itt a nyár, étkezz minél többet szabad levegőn! Ha van teraszod, vagy kerted, kreálj egy otthonos, mesés, hívogató szabadtéri étkezőt, hogy az egész nyarat kinn tölthesd! Íme néhány költséghatékony ötlet.

1. Fontos, hogy legyen megfelelő fény az esti vacsorákahoz. Ehhez használj égősort, villanykörtés égősort és gyertyákat, hogy olcsón megúszd.

2. Otthonosan kényelmes étkező területet alkothatsz, ha úgy teszel, mintha benn lennél az étkezőben. Ne félj szőnyeget használni, ha olyan helyen van az asztal, mely védve van az esőtől. Mintás szőnyeg és ülőpárnák a kényelemért!

3. Ne a legegyszerűbb műanyag asztalt válaszd, hanem egy olyan kerti étkezőasztalt, mely szabadtéren jól mutat és ami körül szívesen üldögél mindenki órák hosszat. Régi fakerti asztalt újíts fel egy kis csiszolással és egy üde, új színnel!

4. Kreálj egy olyan területet is, ahol étkezés után pihenhetsz családoddal, barátaiddal. Ha van hely a teraszon, újíts be néhány kényelmes ülő alkalmatosságot, puffokat, babazsákfoteleket vagy napozóágyakat, melyeket kényelmessé tehetsz díszpárnákkal, plédekkel.

5. Az étkezőasztal mellé állíts be egy olyan bútordarabot (akár régi, már nem használt bútort), mely a szervírozásban segít, és amire mindent felpakolhatsz, ami kell a kültéri étkezéshez. Fesd be festékszóróval, hogy új életet kapjon.

6. Gondoskodj az árnyékolásról is. Akár az is elég, ha kifeszítetsz egy hatalmas vitorlásvászont, és kész is a házi napernyő.

7. Dekorálj nyári étkészlettel, poharakkal, gyertyákkal és persze rengeteg virággal!

(Fotó: popsugar)