Jump to content

Modern kerti dekor a fészerből és konyhából

2016. 04. 07. 12:27

A kanál nem csak az étkezőben állja meg a helyét, ahogy a lapát, vasvilla és gereblye is jól mutat a falon!

A tavaszi kertrendezés és növénygondozás után jöhet a jól megérdemelt dizájnolás! Ha ráuntál a szobrok, kerti tavak és giccses díszelemek háromszögére, akkor próbáld ki az alábbi formabontó ötleteket.

Kanálból virágtartó

Nem kell Uri Gellernek lenned ahhoz, hogy hajlított kanalas virágtartót készíts. Csupán egy csavarra és némi nyers erőre lesz szükséged, hogy elgörbítsd az evőeszközt és egy csavarral rögzítsd a megfelelő helyen. A hajlítás, a kanál végén legyen magasabb, hogy fel tudj rá akasztani virágokat!

Kerti szerszámból fali dísz

A leszázalékolt lapátot, vasvillát, kapát és társait sem kell azonnal kidobnod, mert modern és igazán egyedi kerti díszeket készíthetsz belőlük.

Csupán annyi a dolgod, hogy az újrahasznosítás előtt letisztítod őket, és a kedvenc színeidet felhasználva megfested, esetleg mozaik matricával teleragasztod mindet. Az eredmény magáért beszél!

Autógumiból kerti tó

Feleslegessé vált abroncs szinten minden garázsban és pincében fellelhető. Ha az évek során még mindig nem sikerült megválnod tőle, akkor az egy jel, úgyhogy inkább hasznosítsd újra, mintsem az idők végezetéig kerülgesd!

Noha elkészítése időigényesebb, mint az előzőké, mégis megéri a fáradozás, mert a leendő tó ékévé válik a kertednek. Hogy csináld? Itt részletesen megmutatjuk neked!

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
(Kép: hotdog.hu)