Jump to content

Frissítsd fel otthonod könnyen és olcsón

2015. 01. 14. 11:38

Szeretnél egy kis frissességet, újszerűséget otthonodba, de nincs pénzed arra, hogy teljes átalakításba vagy felújításba fogj? Íme néhány ötlet, hogyan lehet néhány alapdarabbal feldobni otthonodat úgy, mintha új lenne!

1. Hálószoba
A hálószobát alapjaiban meg lehet újítani, ha fogod magad és veszel egy szép új ágytakarót. Vegyél akár színes, sötét vagy mintás takarót, akár pasztellszínűt, semleges árnyalatút, mivel valószínűleg az ágy a legnagyobb bútordarab a hálószobádban, rögtön feltűnő változáson fog átesni a tér. Ha még többet szeretnél, cseréld le függönyeidet, lehetőleg az ágytakaró teljesen ellentétes árnyalatára, hogy feltűnő legyen a kontraszt.

2. Iroda
Dolgozószobád vagy íróasztalod unalmas, egyhangú? Szerezz be egy új, feltűnő, de kényelmes széket. Válassz valami igazán sikkes, látszólag oda nem illő darabot, és máris izgalmas lesz a tér és a munka is!

3. Nappali
A nappalit nehéz úgy átrendezni, hogy ne kelljen teljes átalakítást végezni. Úgyhogy frissítsd fel azzal, hogy keresel egy szabad falfelületet és oda kiraksz valamilyen igazán egyedi, feltűnő művészeti alkotást, képet, saját kreálmányt. Ez lehet egy óriási fotó, poszter vagy akár egy igazán avantgárd, modern festményt.

4. Konyha
A konyhát sem könnyű kevés pénzből újszerűvé tenni. Akkor mi lenne, ha csak a hűtőszekrényt dobnád fel, de azt nagyon? Fesd valamilyen feltűnő színűre a hűtőt, esetleg festékszóró és ragasztószalag segítségével csíkozd! Senkinek sem lesz olyan feltűnő és vidám konyhája, mint neked!

(Fotók: popsugar)