Jump to content

Szoba inspirációk az Instagramról 1.

2015. 02. 05. 10:52

Nem kell feltétlenül lakberendezési katalógusok tökéletesen kialakított enteriőrjeiből ihletet merítened! Elég, ha az Instagramon böngészel egy kicsit, és rögtön találhatsz olyan dekorációkat, berendezéseket, szoba részleteket, melyekből ötletet meríthetsz: mert ezek igazi csajok igazi szobái!

1. Ki mondta, hogy a fotó- és képgaléria csak a nappaliba vagy a folyosóra való? Miért ne dobhatnád fel az éjjeliszekrényed feletti falfelületet is különböző módon bekeretezett kedvenc fotóiddal vagy képeiddel?

2. A fekete-fehér sosem megy ki a divatból. Kicsi fekete éjjeliszekrény és egy fehér szék: máris van elegendő helyed pakolni! És a fotókeretre sem kell feltétlenül költened, hiszen fiatalosan trendi megoldás, ha fekete szigszalag darabokkal ragasztod ki kedvenc képeidet.

3. Az ékszereidet látványos fali szekrénykében kiállítani nem csak eszméletlenül hasznos dolog, hanem kifejezetten jó dekorációs is!

4.Éjjeliszekrény helyett megteszi egy egyszerű fa lóca, amire jöhet egy gyertya, egy szál friss virág és egy feltűnő olvasólámpa: kell ennél sikkesebb?


(Fotók: instagram)