Jump to content

Szerelmes galéria

2015. 02. 07. 15:34

Szerelmesek napjára készíts otthonod egyik falára egy apró, ám annál sikkesebb szerelmes galériát. Nem kell romantikusan csöpögős dolgokra gondolni, elég mindössze 1-2 fotó, néhány keret, egy szép dekoráció és némi nyomtatás.

Lepd meg kedvesedet egy romantikus, visszafogott, bármilyen otthonban jól mutató kis galériával a falon. Válaszd ki kedvenc közös fotótokat, és nyomtasd ki nagyobb méretben, esetleg fekete-fehérben. Válassz ki még egy kisebb, számotokra kedves képet, mondjuk kedvenc nyaralásotokról. Nem kell feltétlenül titeket ábrázolnia, lehet az egy kép akár a kedvenc strandotokról vagy egy romantikus étteremben készült művészi képről.

Keress egy rövid, de sokatmondó idézetet a szerelemről, mely illik rátok. Nyomtasd ki nagy betűkkel egy szép mintájú papírra.

Keresgélj régi emlékeitek között, biztos találsz valamit, ami sokat jelent számotokra. Egy eltett szalvéta, egy szív alakú kavics, egy lepréselt rózsa, vagy bármi. Ha nem találsz ilyet, keress dekorációs boltban valamilyen kisebb, visszafogottabb dekortárgyat, mely a szerelemmel kapcsolatos.

Válassz egyforma - vagy ha ízlésed úgy kívánja - akár különböző színű vagy formájú kereteket, és mindent keretezz be. Aztán ezt a 4-5 dekorációt ízlésesen helyezd egymás mellé a falon.

Kész is a saját, személyes és szerelmes szentély, azaz kettőtök mini galériája. Hidd el, nem csak Valentin-napon lesz jó érzés ránézni!

(Fotó: abeautifulmess)