Jump to content

Alapvető lakásdekorációs kellékek 1.

2015. 02. 12. 12:03

Lakást dekorálni számtalan módon lehet. Van, aki a trendi dizájner cuccokra esküszik, míg mások mindent dekort maguk készítenek el. Lehet letisztult, elkletikus, modern vagy rusztikus az otthonod, az alábbi kellékek kötelezőek, mert igazán feltűnő kiegészítői lehetnek otthonodnak.

1. Cilinder üvegváza

Ahány ház, annyiféle váza. Ám egy váza sosem megy ki a divatból: a cilinder váza! Ez egy hosszúkás, henger alakú klasszikus váza, mely bármilyen stílusú otthonban jól mutat, és mindenféle virághoz használható, ráadásul kiváló dekorációs eszköz!

2. Különleges szőnyeg

Egy nagyobb méretű, különleges anyagú és mintájú szőnyeg azonnal feldob bármilyen otthont. Figyelemfelkeltő, meghatározó stíluseleme lehet a nappalinak. Ha hosszú távra tervezel, vegyél egyedi mintájú, de semleges, mindenhez illő színű szőnyeget.

3. Tálcák

A fogantyús tálcák észrevétlen, de hasznos dekorációs eszközök lehetnek. Segíthetnek a konyhában, az ebédlőben, a nappaliban és remekül variálhatók. Dekoráld bárhogy, a fogantyús hordozótálca nem csak hasznos, hanem dísz is.

4. Elegáns üvegpoharak

Ne sajnáld a pénzt egy elegánsabb üvegpohár készletre. A szép formájú, elegáns pohár feldobja az étkezőasztalt, nem olyan közönséges, mint egy vizespohár, és adott esetben akár komolyabb italokat is kínálhatsz vendégeidnek benne.

Folyt.köv.!

(Fotók: popsugar, pinterest)