Jump to content

Alapvető lakásdekorációs kellékek 2.

2015. 02. 12. 15:16

Legyen akármilyen stílusú is az otthonod, erre a néhány lakberendezési kellékre mindig szükséged lesz, és hidd el, nagyon jól fognak jönni! Praktikus és dekorációs okokból egyaránt...

1. Falhoz állítható kisasztal zsámollyal vagy sámlival

A falhoz simuló, hosszúkás kisasztal több szempontból is hasznos: plusz tárolóhely, adott esetben étkezésre, munkára, tanulásra és sminkelésre is felhasználható. Dekorálhatod, pakolhatsz rá, és az üresen maradó falrész betöltésére is kiválóan alkalmas. A kis zsámoly pedig bármikor jól jöhet, ha sokan vagytok a házban.

2. Fali dekor, ami boldoggá tesz

Kedvenc fotód a nyaralásról, a legkedvesebb családi képek, egy romantikus felirat, szeretett idézet, vagy egy poszter kedvenc városodról. Mindegy mivel, de olyan dologgal dekoráld faladat, amitől boldog leszel, ha rápillantasz.

3. Szembetűnő ágytámla

Lehet akármilyen unalmas hálószobád, egy feltűnő ágytámla mindent feldob! Készítsd vagy vedd akár utólag az ágyadhoz, a lényeg, hogy különleges formájú, mintájú, anyagú vagy színű legyen!

4. Puha díszpárnák

A lakberendezés kötelező és kényelmes elemei. Vásárolj vagy akár készíts magadnak szebbnél szebb és puha díszpárnákat, melyek észrevétlenül határozzák meg szobáid stílusát és teszik otthonosabbá, kényelmesebbé és meghittebbé a helyiségeket.

(Fotók: popsugar, pinterest)