Jump to content

Keretezz be mindent! 1.

2015. 02. 16. 12:23

A fali dekoráció egyik legötletesebb módja, ha bekeretezel valamit, és kiakasztod. Na de nem csak képeket és fotókat lehet keretezni! El se hinnéd mennyi mindenből készíthetsz egy kerettel sikkes fali dekorációt!

1. Kagylók és más tengeri kincsek

A gyerekek mindenféle kincset összegyűjtöttek nyáron a tengerparton? Csinálj belőlük fali dekorációt. Vedd ki az üveget a keretből, a papírlapra ragassz rá néhány kagylót és kész is a csodás dekoráció!

2. Magazin címlapok és régi hirdetések

Kedvenc divatlapod egyik legendás címlapját sosem felejted el? Vagy bírod a régi, 20. század elejéről, közepéről származó hirdetéseket. Keress rájuk interneten vagy antikváriumban, és keretezd be őket!

3. Térképek

Sosem lősz mellé, ha régi térképeket keretezel be. Szerezz térképet városodról, esetleg régi, kézzel rajzolt térképek után is kutathatsz bolhapiacon, régiségboltban, antikváriumban, melyek remekül mutatnak majd faladon!

4. Régi mesekönyvek borítói

Csodás ötlet gyerekszobába: nézd át régi könyvtáradat gyermekkorodból? Találsz néhány kedvenc, de rongyosra olvasott könyvet? Óvatosan tépd le a borítót és keretezd be! Örök emlék marad így a gyerekkori mese, melyre mindig jó lesz rápillantani!

(Fotók: bobvila)