Jump to content

Keretezz be mindent! 2.

2015. 02. 16. 16:34

Sorozatunk első részében megmutattuk, hogy kagylókat, magazin címlapokat, térképeket és régi mesekönyv borítókat is be lehet keretezni, hogy sikkes és trendi fali dekorációid legyenek! Jöjjön még néhány ötlet!

1. Préselt virágok

Mindenkire rájön néha a préselt virág mánia. Préselj le szép növényeket, virágokat, a párodtól kapott rózsát, majd ragaszd papírlapra és keretezd be őket! Egyszerű, mégis meseszép megoldás!

2. Kulcstartó

Verj néhány szöget a falba, majd helyezz a szögek köré egy üres, de látványos keretet. Már kész is az ötletes és mutatós kulcstartó, mindeféle erőlködés nélkül.

3. Luxusmárka papírzacskója

Te is azok közé a lányok közé tartozol, akik ha egyszer is hozzájutottak egy luxusmárka papírzacskójához, nem hajlandók kidobni? De mivel luxusmárkáról van szó, nem is használod, csak tartogatod a zacskókat? Vedd elő a legmenőbb papírzacskóidat, simítsd ki és keretezd be őket! Trendi dekoráció csajos szobába vagy sminkasztalra.

4. Kézzel íott régi receptek

Őrzöl néhány megsárgult, kézzel írott receptet nagymamádtól? Méltóképpen őrizheted meg ezeket - és még a konyhát is dekorálhatod -, ha bekeretezed a recepteket!

(Fotók: colorandchic, goodhousekeeping)