Jump to content

Glamúr otthon 2.

2015. 02. 20. 17:19

A glamúr, a mindennapi luxus és a sikkes elegancia nem feltétlenül sok pénz kérdése. További ötleteink is vannak, hogyan varázsold csillogó otthonná lakásodat alacsony költségvetésből.

1. Feltűnő csillár

Ha igazi luxust szeretnél, elég egy darabra költened. Fektess be egy igazán feltűnő, az egész helyiséget uraló, különleges csillárba!

2. Extrán hosszú függönyök

A luxus nagyvonalúságába egy kis túlzás is belefér. Ha nem zavar a földön lógó függöny, ne vágasd le az alját, hanem hagyd, hogy a padlót söpörje!

3. Arany szín

Az arany a luxus és gazdagság színe. Vegyél néhány palack arany festékszóró spray-t és fújj be vele néhány dolgot. Dekorációk, dísztárgyak, kaspók, vázák, poharak, gyertyatartók, kisebb bútorok, asztallábak vagy széktámlák. Bármit, amit érsz!

4. Sok-sok párna

A pihepuha párnák szintén a luxusszintű kényelem megtestesítői. Ess túlzásba, és vegyél indokolatlanul sok díszpárnát, és szórd szét mindenfelé otthonodban!

5. Monokróm

Ha igazán szép és letisztult glamúrhatást szeretnél, vásárolj minden lakberendezési tárgyat egy adott szín különböző árnyalatiban. Olyan színre gondolj, ami a luxust juttatja eszedbe: pezsgőszín, bézs, fehér, tojásfehér, arany, ezüst, bronz.

6. Ágytámla

Királyi és fenséges hatást vált ki hálószobádban, ha ágyadnak feltűnően nagy és teret uraló támlája van. Ha eredetileg nincs ágytámla az ágyadhoz, hát készíts egyet!

(Fotók: popsugar)