Jump to content

Egyszerű lépések a meghitt alvó fészekhez 1.

2015. 03. 05. 14:41

Szeretnél egy igazán meghitt, kuckós kis hálószobád, amolyan alvó fészket? Az alábbi alapvető bútorok és kiegészítők segítségével te is megvalósíthatod!

1. Ágytámla
Mivel ágyad már valószínűleg van, készíts hozzá ágytámlát! Pénzt sem kell rá sokat költened, hiszen akár barkácsolással is létrehozhatsz egy jópofa, az egész hálószoba stílusát meghatározó ágytámlát. Csak írd be az internetes keresőbe (angolul: DIY headboard) és számtalan remek ötlettel találkozhatsz!

2. Éjjeliszekrények
Praktikus, keretet ad az ágynak és jópofa kiegészítő a hálószobában. Nem kell méregdrága éjjeliszekrényben gondolkodnod, akár két olcsóbb pici asztal, vagy akár egy felújított, lefestett kis lóca is megteszi!

3. Ágy előtti pad
Remekül mutat a franciaágy elé helyezett hosszúkás komód, láda vagy pad. Pakolhatsz rá vagy belé, és igazán kuckós a hatása. Erre sem kell sokat költened, csak nézz körül az ócskapiacon vagy nagymamád pincéjében. Egy régi pad, láda is megteszi, amit felújíthatsz és befesthetsz.

4. Dekoráció, amit szeretsz
A hálószobádba mindenképpen jöhet némi dekoráció, a lényeg, hogy öröm legyen ránézni: fotók a családról és a szeretteidről az éjjeliszekrényen és a falon, kedvenc utazási képek, esetleg meghatározó emlékek, élmények dekorációként hasznosítva.

(Fotó: vectormu)