Jump to content

Egyszerű lépések a meghitt alvó fészekhez 2.

2015. 03. 05. 21:45

Újabb apró kis ötleteket hoztunk, hogyan is varázsolj magadnak otthon egyszerűen és könnyedén meghitt, kuckós hálószobát, amolyan hívogató alvó fészket!

1. Olvasólámpák
Fontos, hogy a hálószobádban olyan fények legyenek, melyek meghitt, kuckós hatást keltenek. Igazi fészked csak akkor lehet, ha lágy fényű, éppen csak olvasásra alkalmas lámpákat helyezel az éjjeliszekrényre, vagy az ágy fölé. Használj bátran égősorokat, ne csak karácsonykor! Az ágy felett, a falon lógó fénysor csodás dekoráció az alvó fészekbe!

2. Puha pléd vagy ágytakaró
Még több kedved lesz az alvó fészkedbe bújni, ha az ágyra hívogató plédet dobsz. Egy igazán puha és meleg takaró jól jöhet a hideg estéken vagy a délutáni szundikáláshoz, és még jól is mutat.

3. Puha szőnyeg
Nincs is jobb érzés, mint egy puha szőnyegre lépni reggel, amikor felkelsz az ágyból. Szerezz be hálószobádba egy a többi bútorral és kiegészítővel színben harmonizáló puha, bolyhos szőnyeget, vagy vegyél az ágy két oldalára két kisebb darabot.

4. Gyertyák
Néhány kellemes illatú tömbgyertya hamisítatlan kuckós hangulatot ad, kellemes fényt és illatot biztosít, ráadásul a hálószobában még vágyfokozó hangulatot is gerjeszthet!


(Fotó: topicsusa)