Jump to content

Lakberendezési tárgyak, amik 30 év felett kötelezőek - 1.

2015. 03. 18. 20:49

Tinikorodban, egyetemistaként vagy bohó huszonévesként még nem kell letisztult lakberendezési ízlésvilággal rendelkezni, ám 30 felett - családdal vagy egyedül - már nem árt, ha van valami elképzelésed az ideális otthonról.

Összegyűjtöttük a legfontosabb lakberendezési és dekorációs elemeket, melyek egy 30 év feletti nő lakásába tökéletesen illenek és meghatározó stílusképet alakíthatnak ki - akár családostul, akár pároddal, akár egymagad élsz.

1. Szép kanapé

Egy letisztult, minőségi kanapé a legegyszerűbb nappalit is meghatározza, ne sajnáld hát rá a pénzt.

2. Minőségi ágynemű

Már ne a nagyitól kapott tinis ágyneműben aludj. Akár egyedül alszol, akár nem, legyen páros ágynemű szettet, felnőttes mintával, 100% pamutból. Ha költségesnek találod, kérj ajándékba jó minőségű ágyneműt!

3. Időtlen szőnyeg

Letisztult, felnőttes ízlévilágodhoz illő szőnyeget válassz nappalidba. Már ne rongyszőnyegekben gondolkozz, hanem tedd elegánssá otthonodat egy jól megválasztott, minőségi szőnyeggel.

4. Minőségi étkészlet

Itt az idő, hogy az innen-onnan összevásárolt, egymáshoz nem illő tányérokat, poharakat és evőeszközöket lecseréld egy minőségi szettre, mely nem csak stílusban illik egymáshoz, de jó minőségű is!

(Fotó: popsugar)