Jump to content

Lakberendezési tárgyak, amik 30 év felett kötelezőek - 2.

2015. 03. 19. 11:05

Elmúltál 30? Akár egyedül, akár pároddal, akár családoddal élsz, ebben a korban már nem árt, ha egyedi stílusa és meghatározó karaktere van otthonodnak. Íme a 30 felett kötelező darabok listájának folytatása!

 

1. Karakteres illat

30 felett már az sem árt, ha lakásodnak karakteres, személyes illata van. Bizonyára végig próbáltad már az összes illatosított gyertyát: válaszd ki kedvencedet, vásárolj be belőle és egész otthonodat illatosítsd egységesen. Mondj le a mesterséges pacsulikról, és használj természetes anyagokat.

2. Valami antik

Eljött az idő, hogy értékeld a régi korok bútorait. Fedezd fel a szépséget a nagymamádról örökölt fésülködő asztalkában vagy egy régi székben. Újítsd fel, fesd vagy alakítsd át, de ne sajnáld az antikot!

3. Ágytámla

Semmi sem határozza meg jobban a hálószobád hangulatát, mint az ágyad támlája. Ha eredendően nincs is ilyen az ágyadhoz, barkácsolj magadnak valami szépet. Karakteres, személyes és egyedi hangulatot ad fekvőhelyednek és alvókuckódnak!

4. Ezüst

Akár örökölted, akár vásároltad, akár bolhapiacon vadásztad, egy kis ezüst igazi eleganciát, felnőttességet, érettséget adhat otthonodnak. Elég egy tálca vagy egy kis váza, és máris érződik a minőség!

5. Komoly művészet

Itt az idő, hogy megszabadulj fiatalkorod posztereitől, fiatalságod bohókás divatjától és olyan dekorációkkal díszítsd faladat, amelyek komoly értékkel bírnak. Persze nem kell százezreket költened egy kortárs festményre, de számodra igenis bírjon értékkel a kiakasztott mű!

6. Friss virág

Üde eleganciát és vidámságot hoz otthonodba, ha mindig van legalább egy csokor friss virágod otthon. Ne sajnáld hetente azt a pár száz forintot a piacon, hogy lakásod tündököljön a felnőttes frissességtől!

(Fotó: popsugar)