Jump to content

Lakberendezési tárgyak, amiket 30 körül el kell felejtened 2.

2015. 04. 24. 14:05

ugye már te sem akarod, hogy éretlen kisfelnőttként tekintsenek rád? Nos, otthonod sok mindent elárul a felnőttségi szintedről, így 30 környékén már érdemes elkerülni az alábbi lakberendezési megoldásokat.

Babzsák fotel, papasan fotel és társai
A babzsák fotel tökéletesen alkalmas kisfiúknak, tinilányoknak és kevés pénzen élő kollegistáknak, ám 30 felett már illik egy komolyabb ülőgarnitúrát beszerezni.

Sörösüveg gyűjtemény
Valljuk be őszintén, húszas éveink elején még jól mutatott, ha a kredencet teleraktuk üres sörösüveg gyűjteményünkkel, ez egy idő után azonban már nem túl felnőttes. Harmincas éveidben inkább már az értékes és teli borospalackokat gyűjtsd egy menő bortartóban.

Nem bekeretezett filmposzterek
Kollégiumi szobába tökéletesen illik a nagyméretű filmposzter dekoráció, keret nélkül azonban túl tinis egy felnőtt, érett otthonba.

Összekeveredett ágynemű és szakadt törülközők
az ember fiatalkorában még szívesen alszik egy olyan ágyneműben, amit még kiskorában kapott karácsonyra, és ragaszkodik a szakadt Micimackós törülközőjéhez. Ám az érettség egyik jele, ha minőségi, összeillő ágynemű szettet és pihepuha, jó minőségű törülközőket vásárolsz egy színben.


(Fotó: elasdesign)