Jump to content

Bevállalós lakberendezési tippek 1.

2015. 07. 27. 10:23

Bevállalós vagy az élet minden területén? Akkor vállalj némi kockázatot a lakberendezésben is, lepd meg otthonod néhány merész új ötlettel!

1. Drámaian sötét színek
Vedd elő a fekete festéket, fess be vele egy falat, vagy egy nagyobb fa bútort. A fekete merész szín, viszont irtó jól mutat mindenhol!

2. Vegyes székek az ebédlőasztal körül
Nem kell szigorúan ragaszkodni a szabályokhoz, bátran válassz különböző stílusú, színű és mintájú székeket ebédlőasztalod köré! Sikkes megoldás, ráadásul elősegíti kreativitásod kiélését.

3. Szokatlan fali dekor
Ne félj valami szokatlant választani a faladra. Lehet az egy feltűnő festmény vagy fotó, akár egy szokatlan művészi megoldás. A falon bármi elfér és bármi jól mutat!

4. Figyelemfelkeltő falhangsúlyozás
Nem akarod az egész szobát átfesteni? Válassz ki csak egy falat vagy falrészletet, és okozz meglepetést! Csíkok, pöttyök, minták, élénk szín, vagy egy feltűnő tapéta? Te döntesz!

5. Menő kiegészítők
Nincs pénzed teljes fürdőszoba felújításra? Akkor csak válassz ki egy stílusos és dizájnos csaptelep családot, és cseréld ki a kád és a mosdó kiegészítőit. Hihetetlen változást hozhat a helyiségbe!

6. Vegyes minták
Ki mondta, hogy nem illik egymáshoz a pöttyös és a csíkos? Hezitálás nélkül válogass össze különböző mintájú és színű díszpárnákat és plédeket, szőnyegeket vagy függönyöket, mert 2015-ben ez sem összeférhetetlen!

(Fotó: popsugar)