Jump to content

Posztert a falra!

2015. 07. 28. 08:00

Elmúltak már azok az idők, amikor a poszter csak és kizárólag tiniszobák falain volt elképzelhető. Egy szép fotó, minta, felirat, idézet, grafika mindenhol jól mutat. Csak tudni kell dekorálni a posztereket!

1. Minden poszter elegáns fali képdekorációvá válik, ha bekeretezed. Egy elegáns fekete vagy fehér képkeret és már mehet is a falra!

2. Koordináld a poszter színeit a szoba többi kiegészítőjével. Észrevétlenül lesz sikkes a helyiség megjelenése, ha a poszter színei harmonizálnak a lámpa, a függöny vagy a szőnyeg színeivel.

3. Alkalmazz minimalizmust. Egymondatos idézet egy hatalmas fehér lapon, keretben? Sikkes!

4. Nem kell mindent felakasztani a falra. Keretezd be a posztert, majd állítsd a falhoz tolt asztalra, nekidöntve a falnak. Vagy egyszerűen a földre. Művészlakás hatást kelt, elegánsan bohókás hangulattal.

5. Szofisztikált dekorációt alakíthatsz ki egy halom azonos témájú poszter csoportos felakasztásával. Válassz mondjuk néhány párizsi századfordulós plakátot, és helyezd őket egy falra, szorosan egymáshoz közel.

6. Könyveket is tartasz egy komód tetején? Vagy unalmasnak tartod a könyvespolcodat? Egy bekeretezett plakát falhoz állításával megtörheted a könyvek monotóniáját.

(Fotó: huffingtonpost)