Jump to content

Olyan raklap bútorokat mutatunk, hogy leesik az állad!

2017. 01. 25. 15:05

Raklapból gyakorlatilag egy házat be lehet rendezni, sőt akadtak, akik a házépítést is megpróbálták belőle, mi viszont a házilag is összebarkácsolható dolgoknál maradtunk, ha esetleg kedvet kapnál!

A raklapbútorok térhódítása a DIY projektek berobbanásával egyidejű lehet. Elvégre a kettő elválaszthatatlan egymástól, legalábbis ha klasszikus felhasználásától eltérő környezetben alkalmazzuk a raklapot.

Egy lelkes csináld magad mozgalom kedvelő új szintre emelte a raklapbútor készítés mesterségét. Az általa tervezett darabok azért jók, mert bárki számára elkészíthetőek, külön műhely vagy speciális szerszámok nélkül, ráadásul nem csak díszként, hanem használati tárgyként is funkcionálnak.

A steampunk stílusban megalkotott raklapok bármelyik lakásban megállják helyüket, és modernné, frissé varázsolják azt, sőt még egy-két underground kocsma enteriőrjébe is beleférnének.

A darts tábla, minibár és dekor elem egyben valójában egy rejtett laptop töltőt takar. Ötletes nem de? Játszhatsz, ihatsz, és még fel is töltődhetsz egy helyen, egy időben!

A vintage stílusú raklap újságpapír tartóként, és hangulatfényként is funkcionál. A régi újságokkal borított léceken található egy vízelzáró csapra emlékeztető kiállás, ami valójában lámpakapcsoló.

Elcsavarod, és víz helyett fény árad!

 

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: boredpanda.com)