Jump to content

Először van jelen Magyarország a milánói lakberendezési vásáron

2018. 01. 28. 20:44

Ha azt mondjuk, lakásbútor, konyha vagy bármilyen lakberendezési kiegészítő rögtön Olaszország jut az eszünkbe. Az olasz lakberendezési kultúra legjelentősebb nemzetközi és európai vásárán, a milánói Homi-n most első alkalommal magyar stand is van, ahol a milánói főkonzulátus szervezésében fiatal magyar képzőművészek mutatják be hazánk lakberendezési és dizájn-világát. 

 

Magyarország idén első alkalommal állított standot a milánói nemzetközi lakberendezési vásáron, a Homin-n. A hazai standot öt fiatal képzőművész képviseli, ők mutatják be a hazai lakberendezési trendeket és ötleteket. Ezek között helyet foglal a selyem- és kerámiafestés, porcelánkészítés, illetve a LED-dizájn és a különféle üvegtermékek is – mondta el Szilágyi Melinda, a milánói főkonzulátus külgazdasági attaséja.

Hozzátette, idén 56. alkolommal rendezi meg Milánó a nemzetközi seregszemlét, ahol a jelenlévő országok nemcsak a termékeiket mutathatják meg, de akár üzleti kapcsolatokat is köthetnek. Az idei kiállításon 1460 kiállító van jelen csaknem 40 országból, a kiállítás pedig egész január 29-ig várja a látogatókat.

 

(Forrás: hazesotthon.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)