Jump to content

Így „öltöztesd fel” a falad!

2015. 09. 30. 12:30

Ha szeretnéd egy kicsit hangulatosabbá, látványosabbá tenni nappalid falát, esetleg a konyha vagy fürdő csempéjére untál rá, akkor változtass! Adunk pár tippet, hogyan.

A nappali falát egyszerűen és költséghatékonyan fel lehet dobni, akár falmatricával, akár speciális festékkel. Előbbit bárhol beszerezhetjük, főleg a külföldi internetes oldalak ajánlottak, mert fillérekét famatricák tucatjaihoz lehet hozzájutni. Legyen szó Párizst, vagy egy komplett szerelmes történetet elmesélő mintázatról legyen szó, az ember kedvére válogathat, a milliónyi variáció közül.

Utóbbit, tehát a speciális falfestéket festékboltokban, lakásdekoráció tematikájú üzletekben lehet beszerezni, és szerencsére ez sem túl drága. A speciális falfestékekkel egyedi felületeket varázsolhatunk a nappaliba, például metáleffekt festékkel barokk, rusztikus, fémes, minimál felületet egyaránt készíthetünk házilag. Sőt, ha elég kézügyességgel rendelkezel akár márványburkolatosra is megfestheted a speciális festékkel.

A megunt csempézett felület megújítására pedig kifejezetten kreatív és egyedi megoldást nyújt a fotócsempe. Az egyedi eljárással készült csempéken viszontláthatod saját, vagy kedvenc portrédat, városodat, állatodat, egyszóval bármit. Minden attól függ, hogy mit szeretnél a csempére nyomtattatni.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: archiexpo.com)