Jump to content

Kifogytál a tisztítószerekből, de a mosdó alapos takarításért kiált? Próbáld ki ezt!

2016. 03. 25. 12:31

Legyen szó nem kívánatos szennyeződésekről vagy kellemetlen szagokról a háztartásban fél tucatnyi dolog áll rendelkezésedre, amit bevethetsz ilyen esetekben. Tudod, melyek ezek?

Kóla

A városi legendák, melyek a kóla áldásos tisztítóhatásáról szólnak, igazak. Nyugodt szívvel befoghatod WC-tisztítónak is, mert a benne található foszfor- és citromsav képes feloldani a lerakódásokat, és vízkőmentesíteni a felületet. A száz forintostól a négyszázasig, bármelyik megfelel.

Pezsgőtabletta

A pezsgőtabletta kiváló duguláselhárító és emellett a mellékhelyiséget is megreformálja. Fehéríti és a kosztól is megszabadítja a kagylót, kólával kombinálva pedig bombasztikus elegyet alkot.

Szódabikarbóna és citrom

Meglepő lett volna, ha ők kimaradnak ugye? A két univerzális, minden háztartásban fellelhető dolog vízkőmentesíti a felületet, feloldja a szennyeződéseket, antibakterizál és még kellemes illatot is hagy maga után.

Szájvíz

Noha elsődlegesen nem e funkcióra feljlesztették ki, itt is megállja helyét. A szájvíz alkoholtartalma fertőtleníti, és a feloldja a letapadt koszt, a mentol pedig friss illatot áraszt a mellékhelyiségben.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
(Kép: hubspot.net)