Jump to content

Ünnepi hálószoba

2014. 12. 10. 11:51

December tájékán az ember hajlamos elfelejtkezni hálószobájának díszítéséről. Pedig nincs is jobb, mint egy meghitt, kényelmes, ünnepi hangulatú fészekben álomra hajtani a fejedet, ugye?

Ötletek a hálószoba ünnepivé varázslásához:

1. Házi készítésű baldachin. Nagyon egyszerű: szerezz be két egyszerű polchoz való konzolt, és fúrd fel az ágyad felé két oldalon, jó magasra. Vegyél egy egyszerű, csipkés fehér anyagot és dobd át a konzolokon, hogy baldachin legyen belőle. Egy karácsonyi égősorral még szebbé és ünnepibbé teheted az ágyadat.

2. Égősor. Ha nem akarsz fúrni, faragni, egy egyszerű égősor ágy fölé helyezésével ünnepi keretet, ágytámlát adhatsz fészkednek, mely csodás hangulatú lesz esténként.

2. Pokrócok, plédek, díszpárnák. Télen nincs is jobb, mint összebújni a pároddal egy romantikus kuckóban. Vedd meg a legpuhább, legkényelmesebb plédet és a legszebb ünnepi díszpárnahuzatokat, vagy készíts magadnak arany festékszóróval karácsonyi hangulatú dekorációkat a párnára.

3. Gyertya mindenhova. A karácsonyi hálószobai hangulat nem lehet teljes gyertyák nélkül. Szerezz be finom illatú tömbgyertyákat, díszíts saját készítésű gyertyatartókkal és mécsesekkel.

Egy ilyen hálószobával alig várod majd a nap végét!

(Fotók: pinterest, annle, onekindesign)