Jump to content

Csomagolj kreatívan! 5

2014. 12. 11. 10:32

Még mindig van bőven időd megvenni vagy elkészíteni a karácsonyi ajándékokat, sőt arra is marad jócskán időd, hogy kitaláld, milyen köntösbe öltöztesd a meglepetéseket. Minél egyedibb és szebb, annál emlékezetesebb marad az öröm, és annál jobb érzés lesz odaadni és megkapni!

Az alábbi ötletek a szeretet jegyében készült csomagolásokra tökéletesek, ezért a szív formája lesz a központi.

1. Csomagold be az ajándékot elsőként piros csomagolópapírba, majd arra jöhet egy réteg barna csomagolópapír. Ha kész vagy, egy sniccerrel óvatosan vágj fél szív vonalakat a csomagolópapírra (lehetőleg úgy, hogy csak a barna színűt vágjad meg, a pirosat ne, bár ez nem biztos, hogy sikerülni fog). A barna félszívet hajtsd ki és simítsd le, hogy úgy maradjon, mintha egy könyvet lapoznál. Eredeti és csodaszép csomagolási mód.

2. Csomagold egyszínű papírba az ajándékot, majd szerezz be egy másik színű madzagot vagy fonalat. Erre a madzagra fűzz fel középen kivágott piros szíveket, a madzagot pedig többször tekerd át a csomagon úgy, hogy a szívek végül középen legyenek.

3. Pici kézügyesség kell hozzá, de ez a csomagolási mód is megéri a fáradtságot. Egy radíros végű ceruzára is szükséged lesz, és egy vékony sniccerre. A radírra rajzolja fel tollal egy szív alakot, majd ez alapján vágd ki úgy, hogy a radírnak szív formája legyen. A mintát nyomd bele valamilyen sűrű festékbe, de használhatsz esetleg hibajavítót, vagy akár körömlakkot is, majd nyomd rá a csomagolópapírra. Apró kis szívekkel díszítheted az ajándékot.

(Fotók: popsugar, thehousethatlarsbuilt)