Jump to content

Ötletek a stílusos partihoz

2016. 12. 31. 16:50

Szilveszteri bulit rendezel és azt szeretnéd, hogy emlékezetes legyen? Íme néhány tipp és javaslat, hogyan tedd stílusosan felejthetetlenné az év utolsó éjszakáját házigazdaként!

1. Koktélsarok

Vendégeid bizonyára nem csak pezsgőt, sört és bort innának egész este. Ha kedvükben akarsz járni, állíts fel egy kis bárpult asztalkát jó sok jégbe hűtött pezsgővel és néhány olyan alkohollal, melyekből saját maguk varázsolhatnak ízletes koktélokat. Kis kártyákat is gyárthatsz, melyek az adott üveg rövidital előtt állnak és azt mutatják, hogy a pezsgőhöz öntve milyen koktél kotyvaszthat magának a vendégsereg. 

2. Konfetti sarok

A szilveszteri buli csillogását mindig feldobja egy kis konfetti szórás. Ha nem vagy tisztaság- és rendmániás, néhány tálkában és pohárban készíts be jó sok csillogó konfettit, melyet vendégeid éjfélkor szétszórhatnak. Csak ellenőrizd, hogy porszívód rendesen működik-e, mert másnap lesz dolgod! 


3. Fotó felhívások

Otthonodban található fényképkeretek felhasználva készíts bulira buzdító jelmondatokat. Nyomtass motivációs mondatokat, és a szilveszteri buli erejéig tedd be a fotókeretekbe a fényképek fölé.


4. Arany vázák

A karácsonykor elfogyasztott boros és pezsgős palackok üvegét fújd be arany festékszóróval, és mindegyikbe helyezz egy-egy szál rózsát (vagy más virágot). Pillanatok alatt készíthetsz így el nagy mennyiségű, látványosan csillogó dekorációt a bulira.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: pixabay.com)