Jump to content

Iroda a kertben?

2014. 08. 13. 12:58

Azt hinnénk, hogy lakberendezés terén már semmin sem lepődünk meg, ám az OfficePOD előrukkolt egy egészen szokatlan megoldással: kültéri iroda-kockát hozott létre, hogy ne csak a lakásban vagy az irodaépületben töltsd a munkaórákat.

Hogy egészen pontosan ki is a célközönsége ennek az iroda-kockának, azt még nem tudjuk, de az OfficePOD szerint tökéletes dolgozó sziget ez azoknak, akik nem szeretik hazavinni a munkát, vagy otthonról dolgoznak, mégis szeretnének szabályos munkahelyet.

A könnyedén mozgatható, néhány négyzetméteres, üvegfallal és fa ajtóval ellátott kis kockát bárhova beállíthatod a hátsó kertben.

Az alacsony energiafelhasználású és környezetbarát létesítménybe telefon és internet vezetéket is be lehet kötni, és egy speciális klímaberendezése is van.
A hely pedig éppen arra elegendő, hogy laptopoddal elvégezd a napi teendőket.

Szakértők szerint egy ilyen iroda-kocka a hatékony munkavégzést segíti, hiszen ez az egyetlen hely, ahol semmi másra nem kell és nem is tudsz figyelni, mint a munkára, miközben úgy érzed, hogy egy nyugodt, természetes környezetben vagy.

(Fotó: houseautomator.com)