Jump to content

Álomotthon: A Cukorsüveg-hegyre nézve

2014. 12. 04. 20:47

Ez az álomotthon már csak elhelyezkedése miatt is illik ebbe a kategóriába. Rio de Janiero mesés sarkában található, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra, a Copacabanára és a Cukorsüveg-hegyre is.

A Studio Arthur Casa tervezőiroda keze munkáját dícséri ez a kivételesen szép környezetű épület, mely nem csak közvetlenül a tengerparton fekszik, hanem még egészen csodás körpanoráma nyílik minden valamirevaló riói látványosságra.


A kétszintes luxus rezidencia letisztult vonalaival és visszafogott külsejével nem a hivalkodásra törekszik, hanem arra, hogy lakói élvezzék a benne töltött perceket és hogy minél többet megmutasson a gyönyörű kilátásból.

A teljes falat betöltő széles üvegablakok semmit nem takarnak el a külvilágból, a helyiségekhez pedig saját kis teraszok tartoznak, melyek a víz fölé nyúlnak be.

A kortárs, modern berendezés, a fehér és a kézzel készített fa bútorok eleganciája, valamint a tulajdonos műértő festészet szeretete igazán kivételes egyveleget hoztak létre, melyhez csak hab a tortán a csodás riói panoráma.

(Fotók: homeadore.com)