Jump to content

Így bánik Katalin hercegné a házvezetőivel

2017. 06. 01. 15:20

Az alkalmazottai eddig is túlterheltek voltak, most azonban káosz fenyegeti a háztartást.

 

Katalin hercegné és Vilmos herceg bűbájos pár és abban is egészen biztosak vagyunk, hogy alkalmazottaikkal is kedvesek. Azonban az a munkamennyiség, amennyit el kell végezniük, már régen túlnőtt a személyzet létszámán, amin viszont a kétgyermekes szülők nem akartak növelni. Katalin sokáig a szőnyeg alá söpörte a problémát, melyet most sürgősen orvosolnia kell.

A 34 éves házvezetőnőjük, Sadie Rice – aki nem csak norfolki házukat, de a Kensington-palotában található apartmanjukat is rendben tartotta, bevásárolt, sőt főzött is a hercegi párra és a gyerekekre, Saroltára és Györgyre – azonnali hatállyal felmondott.

A hölgyet próbálták maradásra bírni, de egy nappal sem szeretett volna tovább Katalinék alkalmazásában állni. A Sun magazin információi szerint nincs az az ajánlat, ami megváltoztatná Rice döntését.

A házvezetőnőnél akkor telt be a pohár, amikor a hercegné arra kérte, töltsön még több időn a Kensington-palotában, ahova az egész család visszaköltözik majd a nyár végén.

Sadie, aki az elmúlt két évben a magánéletét is beáldozta a családért, ezt a terhet már nem vállalta.

Vilmosnak és Katalinnak be kell látnia, hogy a Fülöp herceg nyugdíjazásával rájuk háruló plusz kötelességek időt vesznek el a hétköznapi teendőiktől, melyek így alkalmazottaikra hárulnak. Muszáj lesz új munkaerőt felvenniük, ha uralni szeretnék a káoszt.

(Forrás: hazesotthon.hu;hirado.hu| Kép: pixabay.com)