Jump to content

Mit néznek meg először a nők a férfi lakásában?

2017. 08. 16. 17:05

Az első vagy netán másodi randi gyakran végződik valamelyik fél lakásán, még ha egyéb dologra nem is kerül sor. De vajon mi az a három dolog, amit egy nő egyből lecsekkol a férfi lakásában?

Ki rettegve, ki büszkeségtől dagadó mellel vezeti fel leendő párját, egyéjszakás kalandját a lakásába. Utóbbiak általában a jó stílusérzékkel megáldott hímek, akik tudják mitől döglik a légy, míg előbbiek sajátos ízlésük miatt félnek, hogy milyen reakciót váltanak ki az érintettből. No de, hogy mi az a néhány dolog, ami stílustól, designtól függetlenül fontos egy nő számára? Az Elittárs online társkereső utánajárt.

A városi és vidéki nők máshogy látják a dolgokat

A fővárosi nők közel egyharmada szerint zavaró egy legénylakásban, ha nincsenek bútorok. Érdemes ezért kicsit otthonosabbá tenni a lakást: tegyél képeket a falra, de akár már egy szőnyeg és egy szép lámpa is sokat dob a lakáson. A férfiak 17 százaléka díszíti virággal a lakását, ha látogatója érkezik, tegyél így te is! A fővárosi nők 56 százaléka van oda attól, ha egy férfi otthonosan mozog a konyhában és 60 százalékuk szerint az olvasott férfiak nagyon is vonzóak!

A fővárosiakhoz hasonlóan a más nagyvárosokban élő egyedülálló nők a könyvespolcot tekintik meg először egy lakásba érve, szerintük azonban a konyha és a könyvek mellett a családi képek, valamint a saját gyártású tárgyak, barkácsolt dolgok is vonzóbbá tehetnek egy férfit. Ha megajándékoznád a hölgyet valamilyen lakásdíszítő elemmel, válasz egy szép képet a falára, egy gyertyát, vagy egy ízléses takarót: ezeknek örülnének leginkább a nagyvárosi nők.

kisvárosi és falusi nők a felmérés alapján igazán fontosnak tartják a tisztaságot és a rendet, a legtöbben erre figyelnek, amikor belépnek egy otthonba. Ezért ha meghívsz magadhoz egy hölgyet, érdemes összepakolnod és kitakarítanod az érkezése előtt.

Tehát, ha biztosra akarsz menni, még azelőtt rendezd el a terepet, mielőtt megérkeztek a lakásba. Elvégre tényleg nem vonzó a szétdobált ruha, a portól roskadozó, képregényekkel teli könyvespolc, ahogy az üresen kongó hűtő és a teszetoszaság.

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: pixabay.com)