Jump to content

Fejlesztőjátékok otthoni elemekből

2015. 11. 17. 19:00

A boltban vásárolható készségfejlesztőkért olykor egy kisebb vagyont képesek elkérni a boltban. Még szerencse, hogy te magad is elkészítheted ezeket, fillérekből. Hatékonyságuk azonos, áruk viszont pénztárcabarát.

Alább két tippet mutatunk, az egyik a klasszikus készségfejlesztő kategóriát erősíti a másik pedig játékos módon fejleszti a logikát.

Utóbbihoz színes puha labdákra lesz szükségünk, és egy nagy kartondobozra, amikre lyukakat vágunk és kiszínezzük a képen látható módon, persze saját elképzelés szerint is variálható. Nagy előnye, hogy a gyerkőc kiélheti „labdázzunk a lakásban” vágyát, miközben logikája is fejlődik, hiszen mi mondhatjuk, hogy melyik lyukba dobja a labdát.

A klasszikus készségfejlesztőként aposztrofált játékhoz egy használaton kívüli jégkocka tartó vagy tojástartó is megfelel.

Bármelyikre is esne a választás azonos elkészítési mód vonatkozik rájuk: vágjunk ki színes papírlapokból formákat duplán és az egyiket ragasszuk a jégtartó fakkjába, a másikat egy keményebb papírkorongra! Kezdődhet is a móka!

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: beveragemachinery.net Forrás: hazesotthon.hu/anyanaklenni.hu)