Jump to content

Régiből újat

2014. 08. 12. 12:50

Előző újrahasznosító cikkünk nagyon népszerű volt, úgyhogy jöjjön néhány újabb ötlet, hogyan hasznosítsunk régi, kidobandó holmikat és miként varázsoljunk belőlük új, trendi dekorációs vagy lakberendezési tárgyakat.

1. Szekrénygomb

Bármilyen régi bútor gombja kiváló akasztó lehet. A kisebbeket használjuk ékszerek, nyakláncok fellógatására, a nagyobbakat pedig akár az előszobában is bevethetjük a kabátok számára. Az sem baj, ha nem egyformák a gombok, ettől lesz még rusztikusabb az akasztó-sorozat a falon.

2. PVC-cső

Nagyobb átmérőjű PVC-csövek kiválóan alkalmasak a kertben cserép helyett. A rövidebb darabokba egyszerűen ültessünk virágot, a hosszabbak oldalát kilyuggatva akár virágoszlopot is készíthetünk.



3. Parafa dugók

Csináljunk saját fürdőszoba kilépőt! Ehhez meg kell innunk ugyan pár palack bort, de kitartó munkával ez is sikerülhet! :) A dugókat akár ketté is vághatjuk, majd ragasszuk egy olyan mélységű nagyobb tálcába, amely megfelel a dugók magasságának. Jó szorosan helyezzük egymás mellé a dugókat, hogy a tálca alja egyáltalán ne látszódjon! Remek vízszívó hatású kilépőnk lesz, talpmasszírozó funkcióval megsépkelve!



(Fotók és forrás: zakkia.com, subsribe.ru, countrywomanmagazine.com)


Látogass el Facebook oldalunkra is és lájkolj, hogy minden nap olvashass újabb lakberendezési ötletekről és persze az álomotthonokról!