Jump to content

Lakberendezési kollekció a Zarától

2014. 09. 14. 10:15

A Zara mindig is híres volt minőségi női-, férfi- és gyermekruházati termékeiről és üzleteiről, ám kevesen tudják, hogy Zara Home néven - hasonlóan a H&M márkához - lakberendezési kollekcióval is előrukkolt a lánc. A 2014/2015-ös őszi-téli kollekció pedig igencsak ütős.

A legfrissebb vonal tiszta romantika, jellemzőek a meleg textúrák, a semleges tónusok, és a csodaszép minták.
A színek egyértelműen utalnak a hidegebb hónapokra: azúrkék, bíborvörös és mély narancs uralja a textíliákat és a dekortárgyakat, de persze szinte mindenből kapható semleges, neutrális színű változat is, hogy bármilyen otthon díszei lehessenek.

A Zara lakástextíliát, dísztárgyakat és egyszerűbb bútorokat is kínál, legfrissebb kollekciója pedig különböző történelmi korok stílusát viseli magán, egy kis modern felhanggal természetesen. A nőiesebb darabok leginkább a XIX. századi klassicista stílusra emlékeztetnek, így elegánsan mesés hangulatot varázsolhatunk otthonunkba.
A bútordarabok letisztult vonalúak, ám egy-egy kiegészítő bútor kifejezetten extravagáns szerkezetű, ellensúlyozva a semleges változatokat.

A Zara idén sem fukarkodott a téli hónapokhoz szükséges textíliákkal, fantasztikus mintájú ágyneműi, pihe-puha plédjei és díszpárnái egy-egy hidegebb estén legjobb barátainkká válhatnak.








(Fotó: