Jump to content

Piros a lakásban

2014. 12. 22. 12:49

A piros a karácsony egyik fő színe, és az év ezen időszakában szívesen is díszítünk ezzel a színnel. Na de hogy a lakberendezésbe is bevigyük ezt a színt? Sokak szerint kissé túl harsány lenne, mi azonban mutatunk néhány inspirációt, amely bizonyítja, hogy a piros nagy mennyiségben is elfér.

Ha túl élénknek és dominánsnak tartod ezt a színt, nem kell az egész lakásodat pirossá változtatnod. Elég, ha csak egy-két falat, esetleg néhány főbb bútort, vagy a kiegészítőket választod piros árnyalatban.

A piros ülőgarnitúra például kifejezetten ütősen hat, de igazából minden helyiségben jól mutat ez a meghatározó, mégis meleg szín. Csodás eleganciát ad egy konyhának, ha piros csempe, netán piros konyhai felszerelések díszítik, míg a fürdőszobában is inspiráló megoldás egy piros fal, piros zuhanyfüggönnyel, esetleg piros WC-vel.
A hálószobában pedig kifejezetten erotikus hangulatot fejez ki a piros, melyet az ágytámla falrészének pirosra festésével, esetleg egy szexi, piros ágyneművel is elérhetsz.

(Fotók: decozilla, pinterest, hearthomemag)