Jump to content

7 tipp a sikkes hálószobához

2014. 12. 26. 12:01

Szeretnéd, ha hálószobád egy butikhotel menő szobájához hasonlítana? Itt van 7 egyszerű tipp, melyek segítségével könnyedén sikkessé teheted hálószobádat.

1. Hangsúlyos művészet

Válassz egy értékes, feltűnő, a szobát hangsúlyossá tevő, de ahhoz tökéletesen illő festményt vagy képet a falra. Nem kell 13. századi freskónak lennie, elég ha csak egy minőségi, sikkes művészeti alkotás, melyre ránézve az az érzésed, hogy van ízlése a szoba lakójának.

2. Menő ágytámla

Egy hálószobát mindig feldob az ágy mögött található támla. Nem kell feltétlenül ágytámlás ágyat venned, elég ha készítesz magadnak egyet. Itt sem kell nagy csodára gondolni: például egy pihepuha bolyhos szőnyeget felszögelve máris sokkal sikkesebb lesz hálószobád megjelenése.

3. Díszpárna formák

Igényesen stílusos díszpárnákból sosem lehet elég. Találj ki egy a szobádhoz jól menő színkombinációt, és szerezz be két négyzet alakú párnát az egyik színben, két téglalap alakú párnát a másikban, és egy ötödiket kiegészítő párnának.

4. Sikkes olvasólámpák

Keress dizájnos olvasólámpákat, melyekhez nem kell villanyszerelő tudás, egyszerűen csak tedd az éjjeliszekrényekre. Egyből más képet mutat a szoba!

5. Minőségi ágynemű

Sokszor mondtuk már, erre ne sajnáld a pénzt. 100%-os pamutból válasz menő, trendi ágyneműt, hidd el, a plusz pénz megéri, hiszen amellett, hogy stílusosabb lesz a hálószobád, még jobban is alszol az igazán jó minőségű ágyneműben.

6. Feltűnő, de otthonos szőnyeg

Hálószobád optikai kényelmét jelentősen javíthatja egy jól kiválasztott, remek mintájú és puha szőnyeg. Télen ráadásul extra komfortérzetet nyújt!

7. Konzolasztal

Ha nincs sok hely hálószobádban, akkor is paszírozz be az ablak vagy az ágy elé egy kis konzolasztalt. Amellett, hogy stílusos, még tárolónak is remek. Sminkcuccok, egy csokor virág, olvasnivaló és egy szép lámpa: máris sikkesebb a hatás!

(Fotók: popsugar)