Jump to content

Csináld magad: Ötletek icipici garzonhoz

2015. 01. 19. 18:28

Alig néhány négyzetméteren élsz, ahol nincs hely olyan luxus kiegészítőknek, mint ruhásszekrény vagy cipős fiók? Hát oldd meg másképpen, barátod a DIY mánia! Készíts guruló ruhaállványt vagy kanapé alatti cipőtartót!

1.Hova tegyed a cipőidet, ha garzonodban még előszoba sincs, pláne nem elég hely egy cipős fióknak vagy komódnak?! Hát a kanapé alá. Költségkímélő, helyspóroló, mégis fiatalosan trendi megoldás, ha a kanapát egymásra helyezett raklapok szerkezetéből alakítod ki, melyre mindössze egy kényelmes matracot, egy ágytakarót és néhány díszpárnát kell venned. A raklapok pedig cipős fiókként is szolgálhatnak!

2. A szekrény hiányát könnyedén orvosolhatod, ha készítesz magadnak egy dekorációnak is beillő ruhaállványt. Ilyen háromoldalú fogast egyébként bármilyen lakberendezési üzletben kaphatsz, ám ha igazán komolyan akarsz helyet spórolni, egy nagy deszkalapból és négy görgőből készíts hozzá talapzatot, mely cipőid kényelmes tárolására szolgálhat, ráadásul a kerekek révén könnyedén mozgathatod is az állványt!

(Fotók: popsugar, homepolish)