Jump to content

Tavaszköszöntés: Aranyló vázák

2015. 03. 01. 13:58

Hogyan is köszönthetnéd szebben a tavaszt otthonodban, mint néhány váza virággal?! Az élénk színekben pompázó friss vágott virágok, vagy a minőségi és élethű művirágok csodás tavaszi dekorációk lehetnek, főleg ha szép vázákban tárolod őket.

Szép vázákat viszont nagyon könnyedén és egyszerűen készíthetsz otthon anélkül, hogy sok pénzt költenél drága üvegvázákra. Nincs másra szükséged, mint egy flakon festékszóró spray-re, az általad választott színben (fehér, arany vagy ezüst remekül mutat!), meg néhány kidobásra szánt üvegre.

Üvegpalack alatt pedig bármit érthetsz: borospalack, üveg Coca-Colás palack, sörösüveg, régebbi, fújt és dombornyomott konyakosüveg, vagy akár befőttesüveg, esetleg rég nem használt, csorba pohár.

Fog meg ezeket az üvegeket, és alaposan fújd be őket kedvenc színeddel. Várd meg, amíg megszáradnak, és már teheted is bele a virágokat. Egy egész váza- és virágkompozíciót készíthetsz az egymás mellé tett, különböző formájú és mintájú üvegekkel, vagy akár otthonod minden pontjára juthat egy-egy kis váza virággal.

Minél több, annál jobb, mégiscsak jön a tavasz!

(Fotók: abeautifulmess)