Jump to content

Dekorálj utazási élményekkel 1.

2015. 03. 12. 12:21

Nagy igazság: egy-egy jól sikerült utazás örökre szóló élményt nyújt és egész életedben veled lesz. Pláne, ha még ennek az utazásnak az élményeit használod fel otthonod dekorálásához!

Az utazási élmények "kiállításának" több funkciója is lehet. Egyrészt otthondíszítési, lakásdekorációs célokat szolgálhat, másrészt büszkélkedhetsz, dicsekedhetsz vendégeidnek, harmadrészt pedig saját magadnak is örömet okozol, akármikor elmész a dekoráció előtt és visszagondolsz a szép élményekre.

Az alábbi megoldás akkor igazán ütős, ha több helyen is jártál már, hazaérkezésedkor pedig szereted eltenni emlékbe az utazás legapróbb emlékeit.

Szerezz be egyforma méretű és alakú, meglehetősen mély képkereteket, és mindegyik keretbe gyűjtsd egy-egy utazásod emlékeit. Kezdd azzal, hogy a várost vagy országot ábrázoló képekből kivágod a város és az ország betűit, majd egységesen felragasztod a keretbe. Ezek után minden felirat alá ragaszd be az utazás emlékeit: belépőjegyeket, térképet, éttermi névjegykártyákat, kis fotókat, stb.

Ha elég sok utazáson vettél részt, bizony szép kis fali dekoráció gyűlhet össze a keretekből!

(Fotó: design aglow)