Jump to content

Otthonrendezési termékek, melyek minden fillért megérnek 2.

2015. 03. 30. 19:26

Hidd el, vannak olyan rendszerezési ás tárolási elemek a lakásban, melyeket előbb-utóbb érdemes beszerezni, hogy megkönnyítsd saját életed.

1. Tároló tálcák

A tálcát nem csak a konyhában használhatod, hanem praktikus lehet minden helyiségben: a nappali dohányzóasztalán vagy a hálószoba éjjeliszekrényén is. Egy szép, fogantyús tálca önmagában dekoráció, hát ha még telepakolod mindenféle széppel vagy éppen hasznossal. Ráadásul káosz megszüntető hatása van és könnyen hordozható!

2. Rozsdamentes acél polc

Egyszerű, olcsó, és bár kissé iparias megjelenésű, ebből még hasznot is húzhatsz: letisztult hatású, így bármilyen berendezéshez illeszthető, nem kell szégyellned, ugyanakkor rettentő praktikus: konyhában, garázsban, kamrában, irodában vagy fürdőszobában!

3. Címkézett dobozok

Bármilyen lakberendezési üzletben kaphatsz jó minőségű, masszív és dekorációnak sem utolsó tárolódobozokat (papír vagy műanyag is jó!), melyekben rendszerezheted irataidat, könyveidet, vagy akár olyan holmijaidat, melyek nem mutatnak jól a polcokon. Feldobja a polc egyhangúságát, színeivel remek kiegészítő dekor és nem utolsósorban ápol és eltakar!

4. Oszlop elválasztó

Konyhaszekrények csodás kiegészítője az állítható magasságú rudacskákból készült elválasztó: nem kell többé mindent kipakolnod, mire megtalálod kedvenc vágódeszkád vagy a megfelelő méretű fedőt!

5. Kerámia tojástartó

Ha már eszedbe jutott, hogy a papír tojástartó sokszor milyen jól jönne ékszereid rendszerezéséhez, nos van megoldás: szerezz be kerámia tojástartót, mely nemcsak szép, de borzasztó praktikus olyan hölgyek számára, akik képtelenek rendet tartani ékszereik között.

(Fotó: popsugar)